Monday, November 19, 2012

Nak beli tak 'Reclaim Your Heart' by Yasmin Mogahed?

Salam.

Hari itu di FB saya ada update satu status mengenai buku Reclaim Your Heart. RM104. Alhamdulillah, Allah menggembirakan hati saya. Ada ikhwah menawarkan buku itu dengan harga lebih murah, around RM70. Dia nak beli bulk. Dia pun tengah cari pembeli. Jadi if any of you yang nak beli, dengan murah, you can contact me.




A very-very good book!

Jadi, kalau nak contact me. I'll pass you straight to him. :)

24 comments:

  1. Salam, ada lagi tak?berminat nak beli.

    ReplyDelete
  2. Salam. Ade stok lg ?

    ReplyDelete
  3. As salam..available lg x?nak beli jugak..mcm mana nak contact ye

    ReplyDelete
  4. salam. ada lagi insya Allah. contact me. 0132724207. I'll pass the request to my friend. thank you.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. terima lagi ke kalau sy nk beli? boleh pos ke amik by hand je?

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, saya nak beli buku ni. Macam mana yer?

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, saya nak beli buku ni. Macam mana yer?

    ReplyDelete
  8. available lagi? oh, sy mmg cari lama dh. mph murah jgk rm80++ tp out of stock

    ReplyDelete
  9. buku nie ade lg ke x? bila blh dpt ye kalau beli..

    ReplyDelete
  10. tuan punye dah tak order dah. last month last amik order. maaf semua.

    ReplyDelete
  11. saya beli buku yasmin ni dengan harga lebih kurang RM58 dari www.bookdepository.com (Harga in USD). Free delivery tapi tunggu dlm 2 minggu baru dapat. Alhamdulillah. Jadi siapa2 yang masih belum beli dan ingin mendapatkannya, masih boleh beli dari website di atas. InsyaAllah selamat, rakan saya pun beli dari website yang sama dan buku selamakt tiba.

    ReplyDelete
  12. Mmg price dalam RM 58 ehhh? x lebih? saya dh place order today... hopefully x lebih RM 60... u buy usin credit card laa kannn.... mmg barang akan dapat dlm keadaan selamat ehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. saya sendiri pernah membeli 3 buah buku dari website tu. Rakan saya pernah beli juga. Semua buku2 tiba dengan selamat. Cuma kena sabar sikit tunggu delivery lah, dalam 2 minggu.

      Delete
  13. bole order lg x???

    ReplyDelete
  14. Salam, boleh x fie nk order lagi?? Fie nk 2 buah. Tolong advise fie....

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum, sy latifah. ada stok lg x? mcm amana nk buat pembayaran?

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum, ad lg x stok buku ni??mcm mne nk beli??

    ReplyDelete
  17. still available lg ke ?

    ReplyDelete
  18. ada lagi x?kalau ada murah..boleh email hamizahhamdan@yahoo.com ^^

    ReplyDelete

Sila lah komen. Untuk perkongsian ilmu, teguran membina, dan pengerat ukhuwwah.